Speltips 12/12 Man United – Man City | Premier League

Speltips 12/12 Man United - Man City | Premier League

Speltips 12/12 Man United – Man City | Premier League
Ett hett derby väntar under lördagen där Manchester United som står på en sjätteplats tar emot Manchester City som står på en sjundeplats med en poäng mindre. Bägge lagen har stor press på sig men främst Manchester City som har kapitulerat helt ifrån förförra säsongens ligaserger.

Man United står som sagt på en sjätteplats på 19 poäng och kan klättra vid en vinst i detta möte. Bägge lagen har spelat en match mindre än lagen ovan och skulle något av lagen plocka tre poäng så innebär det att laget i fråga plockar en CL-plats. Man United har en ojämn form i dagsläget och har blandat och gett. Viktigt för hemmalaget är att nyförvärvet Edison Cavani är igång på riktigt och har redan gjort ett par mål i den röda tröjan. Startar han på lördag så blir han en viktig kugge i hjulet för hemmalaget. Ska man lyckas plocka poäng mot City så gäller det att man spelar bättre rent defensivt än vad man brukar eftersom att det defensiva spelet har varit hårt ifrågasatt senaste året.

Man City har en bättre form än Manchester United för tillfället och man har endast förlorat en av sina tio senaste matcher vilket är ett bra facit att ta med sig in på Old Trafford. Man har hållit nollan i fem matcher vilket är en riktigt bra siffra och under dessa matcherna så har man dessutom gjort elva mål. Vi kan därför konstatera att bortalaget är klara favoriter i detta möte, men vad vi vet är allt allt kan hända i ett derby och för Guardiola och Citys del så gäller det bara att man fortsätter på vinnarstigen som man nu ser ut att ha hittat. City har ett betydligt starkare lag, både defensivt som offensivt och även där lutar pendeln mot bortalaget.

Speltips 12/12 Man United – Man City | Premier League

Speltips | Manchester City vinst | 1,78 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Efter att ha gått igenom bägge lagens dagsformer så kan vi konstatera att City har helt klart en bättre form än United. Dessutom så har man hållit nollan i fem matcher vilket är betryggande att veta om inför ett sånt här möte. City har helt klart det mentala övertaget och vi väljer därför att spela en rak tvåa till 1,78 gånger pengarna. Vi håller tummarna och ser fram emot ett härligt lördagsderby i Premier League.

Matchen startar 18:30 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar