LEOVEGAS SPORTBONUS

När vi kikar på LeoVegas som är relativt nytt varumärke men som kommit så långt på kort tid så inser man att det är ett spelbolag som vill ta täten med de största spelbolagen på marknaden genom bra utbud och härliga funktioner. Men också en riktigt bra odds bonus för nya spelare. Bonusen är 100 SEK free bet på första insättningen som görs på 100 SEK. Sätter man in 100 SEK så får man spela för hela 200 SEK på direkten. Omsättningskravet är endast 1 gång och ett lägsta odds på 1.80 gånger pengarna vilket gör denna bonus till en av de toppen på marknaden då bonusen inte är så svår att omsätta. Utöver första bonusen så är LeoVegas väldigt duktiga på att ge nya kunder massa roliga erbjudanden och bonusar. Exempel riskfria spel på vissa matcher eller en riktig höjdare när dom erbjuder dubbelt odds i omgångar. Därför tycker vi att spelbolaget har stor potential.

ODDS OCH UTBUD

Kollar man till utbud och oddsjämförelse så ligger detta bolaget också i toppen. Delvis med riktigt bra spelutbud på många sporter och matcher runt om i världen. Men samtidigt väldigt många roliga spelvarianter vilket gör att man ofta hittar roliga saker att betta på. Exempel att det blir en straff i matchen oavsett om den sitter eller inte, mycket hörnspel och andra kombinationer. Förutom utbud och varianter så har LeoVegas väldigt generösa odds och ibland bäst på marknaden i vissa matcher och event.

LIVEBETTING

Mycket nu förtiden handlar om livebetting och inte bara lägga spel innan matchens start. Detta är något som LeoVegas har lagt mycket fokus på och man erbjuder livebetting på de flesta matcher och sporter tillsammans med liveuppdaterad information om alla mål, chanser, hörnor, kort och statistik som rör matchen helt live. Detta så detaljerat så att man till och med kan följa när lagen anfaller och hur farligt läge det är. Väldigt häftigt! Livestreaming erbjuds också som vi kommer att fördjupa oss i nästa steg.

CASH OUT OCH LIVESTREAMING

Cash Out och Livestreaming är två funktioner som verkligen gör att man kan kalla ett spelbolag för premium. Cash Out funktionen innebär att man kan lägga ett spel men också köpa sig ur spelet innan resultatet är klart. Exempel om en spelare satsar 1000kr på bortalaget vinst till 3 gånger pengarna och i 75 minuten så leder bortalaget med 0-1. Du får då erbjudande om att sälja bettet för 2100kr oavsett utgång på matchen efter det. En riktigt bra funktion. Nu till livestreaming som är riktigt kungligt. Det finns några få spelbolag som idag erbjuder livestreaming till sina spelare vilket är fantastiskt att LeoVegas gör. Du kan alltså kolla på en hel del stor och små matcher live hos bolaget utan att betala extra för det. Allt för att ta så bra hand om sina spelare som möjligt. En funktion att ta vara på då det kan vara svårt att se sport utan dyra abonnemang. Dessutom kan man kolla i mobilen, surfplattan, datorn men också streama till Apple-TV och Chromecast.

SÄTTA IN OCH TA UT PENGAR

Göra insättningar och uttag hos LeoVegas är väldigt enkelt och kostnadsfritt. När du tar ut pengarna sitter dom på ditt bankkonto bara någon dag efter oftast inom 24 timmar vilket är riktigt gött.

INSÄTTNINGSMÖJLIGHETER
Betal/kreditkort som exempel Mastercard, Visa, Maestro
Direkt banköverföring via Trustly.
Paysafecard som är en kontantkortsbetalning
E-plånböcker som Skrill och Neteller

UTTAGSMÖJLIGHETER
Möjligheten till uttag finns direkt till Betalkortet, Bankkonto eller E-plånboken.

SPELA VIA MOBILEN

Mobilbetting är nog det vanligaste sättet att betta idag. Då är det väldigt viktigt med snabba och mobilanpassade spelsidor som inte buggar och stökar. LeoVegas har verkligen satsat på att få en bra fungerande portal för den som vill använda mobilen. Det räcker med att segla in på sidan direkt eller så finns möjligheten att ladda ner deras app. Hur man än vrider på det så är det riktigt smidigt. Cash Out, Livestatistik och Livestreaming funkar klockrent via mobilen. Att rekommendera!

SUPPORT OCH KONTAKT

Vi har testat supporten och har kommit fram till att det är väldigt enkelt att få kontakt med LeoVegas både på Chatt, Mail och Telefon. Chatten rekommenderas starkt då det sker live och du får snabba svar från en svensk support. Mail brukar dom svara inom 24 timmar. Det går alltså att nå LeoVegas dygnet runt vilket är en riktigt bra service.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se