Svenska Betting Tips 2020
Sunday, 5 July 2020

Oddsbonusar 2018

TIPS OM ODDSBONUSAR

Oddsbonusar 2019

Oddsbonusar finns i en hel del olika former och varianter. Vi tar fram de allra bästa bonusarna för Svenska spelare. Grunden och ideén till att spelbolag erbjuder nya kunder en bet bonus är för att marknadsföra sin sida. Låta en spelare känna på sidan med lite extra pengar på fickan. Man vill alltså rikta uppmärksamheten till sidan genom att erbjuda en riktigt bra betting bonus. Många ser en oddsbonus som något roligt då det är gratis extra pengar att spela för. Många ser det som en utmaning att spela med bonuspengar för att försöka vinna så mycket som möjligt. Alla bettingsajter som vi recenserar erbjuder oddsbonusar och har kvalificerat sig till att vara med på TipsBetting.se

Olika Oddsbonusar

Det här med bonusar kan vara en hel djungel och svårt att veta skillnaden på. De flesta spelbolagen erbjuder sina kunder välkomstbonusar. Många bolag erbjuder även befintliga kunder bonusar med jämnan. Det finns flera olika typer av bonusar som erbjuds för spelare. Nedan kommer lite information och beskrivning om de vanligaste bonusarna. Allt för att hitta bäst Sportbonus!

Insättningsbonus

Detta är en av de vanligaste bonusarna som erbjuds till helt nya kunder. Det är alltså en insättningsbonus vilket innebär att du sätter in en summa och får extra pengar av spelbolaget. Brukar ofta vara 50%, 100%, 200% eller 500% men kan variera mellan bolagen. Det betyder alltså att bolaget du valt matchar din insättning med en viss procent. Denna bonus typ erbjuds både till nya men också befintliga kunder hos de flesta bolagen. Dessa bonusar kommer nästan alltid med omsättningskrav. Viktigt att kolla villkoren innan insättningsbonusar nyttjas.

Exempel på insättningsbonusar:
En spelare seglar in på TipsBetting.se och väljer en tung bonus hos Betsson på 100% upp till 2500kr + freebet. Registrerar ett konto och sätter in 2500kr. Spelaren får då 5000kr att spela för. Detta belopp på 5000kr ska omsättas 6 gånger hos Betsson. När beloppet är omsatt så är pengarna fria att ta ut. Det kan bli en ganska bra vinst när man spelar med extra pengar.

Riskfritt spel

Detta är en bonus som ofta uppskattas av nya spelare som inte tidigare har bettat. Spelbolaget ger spelaren en chans att placera ett bet utan chans att förlora egna pengar. Summan varierar självklart från bolag till bolag om hur stort det riskfria spelet är. Vissa erbjuder 100kr och andra 1000kr. En enkel bonus för den som inte vill riskera egna pengar men ändå vill testa att spela eller helt enkelt får gratis spel. Denna typ av spel erbjuds ofta för nya spelare men hos många bolag så erbjuds detta även för befintliga kunder som lojalitets bet.

Gratisspel

Detta är en väldigt populär bonus som innebär att spelbolaget ger en helt gratis bonus till spelaren. Oftast i form av lite gratis pengar att spela för. Dessa pengar brukar vara omsättningsfria och gäller nya kunder. Det finns också en hel del spelbolag som erbjuder gratisspel till sina befintliga och trogna kunder. Ett perfekt sätt att testa en bettingsajt utan att riskera sina egna pengar. Är sidan bra kan man fortsätta att spela där.

Exempel på Gratisspel:
Spelaren får erbjudande om att registrera konto hos ett spelbolag. För att komma igång får spelaren 100kr att spela helt gratis för på spelsidan utan omsättningskrav eller krav för insättning. Vinner spelaren så får vinsten behållas och insatsen betalas tillbaka till spelbolaget.

Befintliga kunder

Det finns en hel del bonusar för redan aktiva kunder. Allt från att nyttja bonusar som vi skrivit om ovanför till att få pengarna tillbaka vid 0-0 eller om ett visst lag vinner. Spelbolagen är inovativa när det gäller bonusar. Några populära bonusar som erbjuds för befintliga kunder är de klassiska insättningsbonusarna där bolagen matchar din summa med exempel 100%. Många spelbolag ger riskfria eller gratisspel på stora matcher och event för att få hög omsättning på spel. Vissa bolag dubblar oddsen under vissa matcher för att höja spänningen. Bästa sättet att hålla koll på dessa bonusar är att kolla på TipsBetting.se eller gå in på bettingsidorna för uppdateringar. Betting Bonusar ska vara roliga!

Omsättningskrav

Bonusar kommer ofta med ett krav om omsättning vilket kan variera mellan olika bolag. Ett omsättningskrav är alltså något som spelbolagen har med i villkoren på de flesta bonusar. Dessa villkor tillämpas just av den enkla anledningen att man inte ska kunna ta en bonus och ta ut pengarna direkt. Spelbolagen vill självklart ha något för att dom ger ut gratis pengar. Att spelaren testar deras sida. Vissa bolag kräver endast att man omsätter själva bonusen och vissa även dina egna pengar. Insättningsbonusar brukar alltid ha omsättningskrav.

Exempel på omsättningskrav:
En spelare sätter in 1000kr och tar en 100% bonus vilket ger 2000kr. Omsättningskravet är 3 gånger. Det betyder att man måste satsa totalt 6000kr innan bonusen kan tas ut. Hos de bolagen som endast har krav på omsättning av bonusen så skulle det i detta exemplet behöva satsas 3000kr totalt. De spelbolagen som har omsättningsfria bonusar så innebär det att pengarna kan tas ut direkt.

Oddsbonusar, Oddsbonusar 2018, Odds Bonus, Insättningsbonus