Svenska Betting Tips 2020
Wednesday, 2 December 2020
Home / Speltips / Speltips 1/11 Man United – Arsenal | Premier League
Speltips 1/11 Man United - Arsenal | Premier League

Speltips 1/11 Man United – Arsenal | Premier League

Inga kommentarer

Speltips 1/11 Man United – Arsenal | Premier League
Det är dags att grotta in sig i ytterligare en toppmatch i Premier League och den här gången handlar det om Manchester United som tar emot Arsenal på Old Trafford. Bägge lagen har svackat en del på sistone men det ska bli intressant vem som lyckas plocka tre poäng om matchen inte slutar oavgjort.

Manchester United är just i ett läge där man är oberäkneliga. Man kan göra en riktigt stark insats medan man i en annan match kan falla platt.  Man befinner sig på en svag 15e plats i Premier League där man endast lyckats skrapa ihop sju poäng under sina fem spelade matcher, vilket är ett svagt resultat för att vara Man United. Man har heller inte ställts mot något direkt topplag mer än Tottenham och Chelsea, som förvisso har en svag tabellplacering. I dessa två matcher har man endast lyckats plocka en poäng och faktum är att man ännu inte lyckats vinna någon match på hemmaplan. Huruvida Manchester United lyckas tackla Arsenal återstår att se men för att kunna slå londonklubben så behöver man se till att Marcus Rashford har minst sagt en bra match samt att defensiven sköter sin del.

Arsenal blandar och ger precis som Man United. Man berfinner sig på en elfteplats med nio poäng under sina sex matcher vilket är ett svagt resultat med Arsenals mätt mått. Man åkte på en tung förlust senast på hemmaplan mot Leicester med 0-1 efter att ha fått ett bortdömt mål och matchen innan det så åkte man återigen på en uddamålsförlust med 1-0 på bortaplan mot Manchster City. Vi kan konstatera att mycket går emot Arsenal just nu och ska man lyckas vända på den här negativa trenden så har man absolut chansen mot ett svackande Man United. Har Aubameyang en bra dag så kommer man långt men Arsenal behöver vara med på Uniteds omställningar vilket blir en utmaning för Gunners. Man har en bra trupp och alla förutsättningar att slå United.

Speltips 1/11 Man United – Arsenal| Premier League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Över 2,5 mål (1,75 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi tror på en jämn match där mycket chanser skapas för bägge lagen då båda klubbarna har ett kreativt spel offensivt sett. Dock så har Arsenal inte lyckats göra mål i Premier League under sina två senaste matcher och det ska bli intressant att se hur man förvaltar sina lägen mot United. Vi väljer att testa över 2,5 mål till 1,75 gånger pengarna och njuta av denna toppmatch!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Dela artikeln

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked