Svenska Betting Tips 2020
Wednesday, 27 January 2021
Home / Speltips / Speltips 1/12 Mönchengladbach – Inter | Champions League
Speltips 1/12 Mönchengladbach - Inter | Champions League

Speltips 1/12 Mönchengladbach – Inter | Champions League

Inga kommentarer

Speltips 1/12 Mönchengladbach – Inter | Champions League
Vinna eller försvinna är vad som gäller för Contes Inter just nu. Man står längst ner i gruppen på sina två poäng efter fyra spelade matcher och läget ser extremet tufft ut för Inter just nu.

Borussia Mönchengladbach står otippat nog som gruppledare efter fyra spelade matcher. Dock så har man två mycket tuffa matcher kvar mot Inter som går in med all kraft för tre poäng samt Real Madrid som är sugna på att plocka gruppsegern. Man har ett mycket bra facit och står på hela +10 i målskillnad i en grupp där man på förhand tillsammans med Shaktar Donetsk var borträknade. Ska man lyckas plocka poäng mot Inter så behöver man utnyttja det faktumet att Inter måste gå för tre poäng. Detta innebär att Mönchengladbach har ett ypperligt läge att bromsa ner matchtempot och ju längre matchen lider tvingas Inter ta större risker. Det ska bli mycket intressant att se hur tyskarna tar sig an uppgifter på tisdag.

Inter har haft det riktigt tufft i Champions League och man behöver vinna bägge sina kvarstående matcher mot Mönchengladbach och även Shaktar Donetsk om Real Madrid skulle plocka en poäng. Sedan avgörs det på målskillnad och med tanke på att Mönchengladbach har +10 i målskillnad mot Inters -2 så måste man se till att även vinna dessa matcher med marginal. Skulle man åka ut ur gruppen så är prestationen riktigt dålig för ett lag som Inter. Dock så spelar man en bra fotboll i ligan och slog Sassuolo i helgen med 0-3 på bortaplan. Man har ett betydligt starkare lag än Mönchengladbach men nu gäller det även att man ser till att prestera i andra sammanhang än i Serie A. Stor press på Conte och tuff uppgift för laget väntar.

Speltips 1/12 Mönchengladbach – Inter | Champions LeagueSpeltips 1/12 Mönchengladbach – Inter | Champions League

Speltips | Inter vinst | 2,16 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Senast i helgen så gjorde Inter en mycket stark insats och besegrade svårslagna Sassuolo med hela 0-3 på bortaplan. Vi vill tro på att det här väcker lågan hos Inter som plockar sina tre poäng i den här måstematchen. Inter är vid detta fallet vana vid att spela med press men för Mönchengladbachs del är det mycket stort att leda gruppen som består av Real Madrid, Inter och Shaktar Donetsk. Vi spelar på Inter till stor del pga det höga oddset men främst för att man spelade på en mycket hög nivå i helgen. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked