Svenska Betting Tips 2020
Saturday, 31 October 2020
Home / Speltips / Speltips 13/10 Tyskland – Schweiz | Play-off Nations League
Speltips 13/10 Tyskland - Schweiz | Play-off Nations League

Speltips 13/10 Tyskland – Schweiz | Play-off Nations League

Inga kommentarer

Speltips 13/10 Tyskland – Schweiz | Play-off Nations League
Det är dags för den fjärde omgången i gruppspelet och den här gången är det Tyskland som tar emot Schweiz i en match där bägge lagen behöver gå för vinst.

Tyskland har gjort det bra i gruppspelet och har plockat på sig sju poäng under sina tre matcher. Man slog senast Ukraina på bortaplan med 1-2 som anses vara ett godkänt resultat. Nu ställs man mot ett hungrigt Schweiz som går för att plocka poäng på bortaplan i Tyskland. Ska man lyckas slå Schweiz så gäller det att man förvaltar sina offensiva möjligheter och att chanserna kommer komma för Tyskland råder det ingen tvivel över. Hemmalaget har en otroligt stark trupp och har spelare som är högt rankade i fotbollshierarkin och vi kan räkna med en underhållande match. Tyskland är en klar storfavorit i detta möte och vi kan förvänta oss att hemmanationen styr taktpinnen matchen igenom, om inte Schweiz lyckas överraska.

Schweiz har en bra trupp men har inte riktigt lyckats under sina matcher i gruppspelet. Man har endast en poäng, som man plockade just mot Tyskland. Om man ska lyckas med att ta en eller tre poäng i den här matchen så gäller det verkligen att man lyckas störa Tyskland. Kontringar är nyckeln till att plocka poäng mot Tyskarna och för att kunna kontra så behöver Schweiz ligga lågt så att Tyskland kommer högt upp i banan så att man kan kontra tillbaka. Dock så krävs det att man gör ett minst sagt stark match defensivt. Hemmalaget är skickliga på att hitta luckor genom motståndarnas backlinje och det här är något som Schweiz måste vara beredda på. Man har som sagt spelat oavgjort mot tyskarna i det första mötet och just därför så känner vi att den här matchen kommer bjuda på två revanschsugna lag som går för tre poäng.

Speltips 13/10 Tyskland – Schweiz | Play-off Nations League

Sannolikhetsbedömning 5 av 5 | Tyskland vinst (1,52 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Senast lagen möttes så blev det 1-1 på i Schweiz och Tyskland har visat fina sidor i gruppspelet till skillnad från Schweiz som fått det betydligt tuffare. Nu ställs bägge lagen mot varanra på nytt och tyskarna är revanschsugna och spelar dessutom på hemmaplan, vilket innebär att pressen ligger på Schweiz som endast har en poäng i gruppspelet. Vi tror stenhård på en vinst för gruppettan Tyskland och till 1,54 gånger pengarna så bör man vara lugn och låta pengarna rulla in. Vi håller tummarna och önskar er alla lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Dela artikeln

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked