Svenska Betting Tips 2020
Wednesday, 27 January 2021
Home / Speltips / Speltips 2/12 Manchester United – Paris SG | Champions League
Speltips 2/12 Manchester United - Paris SG | Champions League

Speltips 2/12 Manchester United – Paris SG | Champions League

Inga kommentarer

Speltips 2/12 Manchester United – Paris SG | Champions League
Speltips 2/12 Manchester United – Paris SG | Champions League | Under onsdagen så ställs gruppettan mot grupptvåan i grupp H där mycket kan hända.

Manchester United står som gruppetta efter fyra matcher och har plockat på sig nio poäng. Man ställs mot grupptvåan PSG på sex poäng och bakom så hittar vi RB Leipzig på sina sex poäng och sämre målskillnad. I botten så hittar vi Istanbul Basaksehir med sina tre poäng. Manchester United har chansen att utöka försprånget mot PSG vid en vinst, men ett oavgjort resultat är också bra för United då man vid ett oavgjort resultat leder gruppen med 3p före PSG med en match kvar. Man lyckades vända 2-0 till 2-3 mot Southampton i helgen där Edison Cavani gjorde 2-2 och 2-3 målet. Man har därmed fyra raka segrar och kan med ett bra självförtroende och en bra form ta emot PSG som varit svajiga på sistone.

Paris SG har endast vunnit två av sina fem senaste matcher vilket inte tillhör det normala. Man spelade 2-2 senast mot Bordeaux på hemmaplan och har nu en tuff uppgift som man ställs inför. Man har inte råd att förlora den här matchen och vid en förlust så riskerar man att åka ut inför den sista omgången. Man har en extremt stark offensiv med spelare som Icardi, Neymar, Di Maria, Mbappé och ska kunna tveklöst ta sig vidare genom gruppen men med tanke på skada på Neymar och Mbappé så har man fått det tufft. Bägge beräknas att ställa upp mot United under onsdagskvällen och vi kommer högst troligt att se ett mycket hungrigt PSG efter helgens poängtapp.

Speltips 2/12 Manchester United – Paris SG | Champions League

Speltips | Över 9,5 hörnor | 1,85  gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
På förhand är det svårt att säga hur matchen kommer att sluta, dock så lutar pendeln något åt Paris håll men vi har hittat ett bättre spel än just matchresultatspel. Bägge lagen spelar mycket via kanterna och är duktiga på att skapa chanser och går gärna på avslut. Därför så anser vi att detta bäddar för många hörnor och över 9,5 hörnor ger 1,85 gånger pengarna genom Mr Green.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked