Speltips 24/1 Man United – Liverpool | FA Cupen

Speltips 24/1 Man United - Liverpool | FA Cupen

Speltips 24/1 Man United – Liverpool | FA Cupen
För andra gången på kort tid är det dags för Man United att ta emot Liverpool.

Man United har gjort en bra säsong och leder Premier League. Man har en mycket bra form för tillfället och har inte förlorat sedan mötet mot Manchester City den sjätte januari. Ole Gunnar Solkjaer har på riktigt fått ordning på försvarsspelet och man har endast släppt in ett mål under sina fyra senaste matcher, vilket är en mycket stark siffra för att vara ett lag som spelar i Premier League. Ska man lyckas plocka poäng mot Liverpool så gäller det att fortsätta spela med ett defensivt starkt spel. Det offensiva spelet fungerar och med ett anfall med Bruno ernandes, Martial och Rashford så kan man slå i princip vilket lag som helst med dagens form. Det ska bli mycket intressant att se hur man tar sig an Liverpool för andra gången på kort tid.

Liverpool åkte på sin första hemmaförlust på 68 matcher senast och har heller inte gjort något mål på fyra matcher i rad. Vi kan därför konstatera att Liverpool är ur form. Man har dock ett mycket bra lag men har just nu en dålig form. Efter 0-1 förlusten på hemmaplan mot Burnley så gäller det för Liverpool att snabbt resa sig igen och hitta sin form med tanke på att det börjar närma sig slutspel i Champions League och man har heller inte råd att förlänga en dålig form med tanke på att lagen ovan i Premier League kommer att dra ifrån. Det ska bli intressant att se hur man tar sig an den här uppgiften mot ett formstarkt Manchester United.

Speltips 24/1 Man United – Liverpool | FA Cupen

Speltips | Under 2,5 mål | 2,18 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Senast lagen möttes så slutade matchen 0-0 och var inte den mest underhållande matchen. Nu tror vi dock på en mer öppen matchbild med tanke på att det är en FA-cupmatch. Dock så har Liverpool en svag form offensivt och därför så väljer vi att spela på under 2,5 mål till 2,18 gånger pengarna vilket är mycket värt med tanke på att Liverpool inte gjort något mål på fyra matcher i Premier League. Samtidigt så är Man United formstarka och gör inte många mål framåt utan vinner oftast med ett mål. Vi ser fram emot en het match och önskar er lycka till!

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *