Svenska Betting Tips 2020
Wednesday, 2 December 2020
Home / Speltips / Speltips 25/10 Arsenal – Leicester | Premier League
Speltips 25/10 Arsenal - Leicester | Premier League

Speltips 25/10 Arsenal – Leicester | Premier League

Inga kommentarer

Speltips 25/10 Arsenal – Leicester | Premier League
Det är dags för ett härligt avslut på helgen där vi har en toppmatch på Emirates Stadium framför oss. Arsenal tar emot Leicester City som ser ut att vara igång på riktigt och det mesta verkar fungera.

Arsenal åkte på en förlust mot Manchester City senast med 1-0 trots att man stundtals var det bättre laget. Nu ställs man mot ett för tillfället bättre lag, men betydligt sämre på papper. Man har en mycket bra trupp förutom att försvaret är ifrågasatt. Med Aubameyang, Lacazzette och Saka långt fram i banan och numera även med Partey i truppen så kan det bli en mycket intressant säsong för alla Arsenalanhängare. Dock så har Arsenal förlorat två av sina fem möten och dessa är mot just topplag som Manchester City och även Liverpool. Ska man lyckas nå en topp-3 placering så gäller det att man även vinner de tunga segrarna mot topplagen. Detta möte blir en mycket bra prövning för Artetas Arsenal.

Leicester fick sig en stark start på Premier League men har förlorat sina två senaste matcher med 0-1 och 0-3 mot Aston Villa och även West Ham United. Man har inte gjort mål i någon av sina tre senaste matcher, den tredje matchen är mot Arsenal i ligacupen. Nu ställs man återigen mot Arsenal som visat sig spela en bra fotboll med hög högstanivå och en stor utmaning väntar bortalaget under söndagskvällen. Ska man lyckas slå Arsenal så gäller det först och främst att man hittar tillbaka till den starka anfallsfotbollen man inledde säsongen med. En mycket tuff match väntar för Leicester.

Speltips 25/10 Arsenal – Leicester | Premier League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Arsenal vinst (1,90 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Med tanke på formen på bägge lagen så lutar pendeln som sagt mot en Arsenal-vinst. Man har spelat bra i toppmatcherna även om man förlorat dessa och vi ser Arsenal som ett mycket säkrare kort än Leicester i just detta möte. Leicester har absolut kvaliteterna att kunna vinna men med tanke på att de inte har gjort mål på någon av sina två senaste matcherna så har de även en mental utmaning utöver allt taktiska. Vi tror därför på att Arsenal plockar tre poäng under söndagskvällen.

Matchen startar 21:15 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Dela artikeln

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked