Svenska Betting Tips 2020
Sunday, 17 January 2021
Home / Speltips / Speltips 25/7 Genoa – Internazionale | Måstematch för Genoa idag.

Speltips 25/7 Genoa – Internazionale | Måstematch för Genoa idag.

2 Kommentar

Speltips 25/7 Genoa – Internazionale | Måstematch för Genoa idag.

Genoa har haft en tuffare säsong än normalt och har släppt in 65 mål vilket är otroligt svagt för ett lag som Genoa. Man har minus 21 i målskillnad och mycket tyder på att man behöver göra en rokad i spelartruppen för att man ska kunna höja sig inför nästa säsong. Inför matchen på Lördag så har man 36 poäng och står på en 17e plats och har Lecce bakom sig på 32 poäng. Man har ett tuffare spelschema än Lecce och matchen mot Inter blir extremt viktig. Man tog senast en blytung seger i Derby della lanterna mot Sampdoria genom Lukas Lerager. Tre viktiga poäng som vid förlust eller oavgjord match hade inneburit en, respektive två poäng skillnad mot Lecce som tog en 3-1 seger. Man ställs mot ett Inter som visat sig vara bleka under den andra halvan av säsongen. En måstematch på hemmaplan för Genoa väntar.

Inter hade inledningsvis en riktigt stark säsong och såg länge ut att kunna utmana Juventus i kampen om ligatiteln in i det sista men man har inte visat sig vara tillräckligt konsistenta för att det ska räcka hela vägen. Man har endast vunnit två av sina sex senaste matcher vilket innebär ett poängtapp på nio poäng vilket är alldeles för mycket för att vara tillräckligt för att utmana Juventus. Man ligger bakom Juventus med 73 poäng och har i teorin ingen chans att vinna Serie A om Juventus plockar ytterligare en seger. Man har även åkt ut ur Champions League och har garanterat sin plats inför nästa Champions League-säsong.

Speltips 25/7 Genoa – Inter

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Dubbelchans slutresultat, 1X. (2,22 gånger insatsen)

Motivering | Medan Genoa har allt att spela för så har Inter inget att spela för. Juventus har tre matcher kvar i skrivande stund på sig att plocka hem ligatiteln vilket redan dessutom kan vara avgjort om Juventus plockar tre poäng mot Udinese som inte spelats ännu i skrivande stund (onsdag). Genoa har samtidigt allt att spela för och en trepoängare i den här matchen hade inneburit att det är otroligt svårt för Lecce att klättra i tabellen. Genom Genoa-ögon så är det här en otroligt viktig och minst lika intressant match att se på. Därför så väljer vi att spela på 1X vilket är fullt rimligt och mycket spelvärt med tanke på utgångsläget för bägge lagen.

Matchen startar 19:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av våra bonuserbjudanden och andra roliga kampanjer. Betsson erbjuder 100kr extra att spela gratis för nya spelare. Tryck här för att komma till kampanjen!

Dela artikeln

2 Kommentar

    Olle skriver:

    Mycket bra analys! Instämmer och Inter känns inte riktigt helt i form, Genoa kan helt klar överasska – Tack för tipset, blir nog en liten slant :)!

    Milad Kazeroni skriver:

    Det tackar vi för Olle, fortsätt att följa våra rekar!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked