Speltips 28/11 Chelsea – Manchester United | Premier League

Speltips 28/11 Chelsea - Manchester United | Premier League

Speltips 28/11 Chelsea – Manchester United | Premier League

Speltips 28/11 Chelsea – Manchester United | Premier League | Vi inleder söndagen med en toppmatch i Premier League mellan Chelsea och Manchester United. Chelsea är laget med starkast form just nu och i veckans match mot Juventus så gjorde man en otroligt stark insats efter att ha vunnit med 4-0 samtidigt som Manchester United kommer från två raka förluster. En mycket het match väntar och vi ska ta en närmare titt på vad vi har framför oss.

Chelsea

Chelsea har som sagt en mycket bra form och toppar ligan just nu med sina 29 poäng efter 12 spelade matcher. Man har under sina fem senaste matcher i Premier League vunnit fyra utav dessa samt spelat oavgjort mot Burnley på hemmaplan. Man har under dessa fem matcher gjort otroliga 15 mål och endast släppt in så lite som ett enda mål. Man har en mycket bra period och ser ut som klara favoriter till att lyfta Premier League-pokalen i maj men för att komma dit så behöver man fortsätta prestera på topp. Man har ett otroligt starkt lag men saknar fyra viktiga spelade och det är inga mindre än Mateo Kovacic, N’Golo Kanté, Ben Chilwell och Kai Havertz. Dock så är bortalagets skadelista längre och därför så är Chelsea de klara favoriterna i detta möte. För att plocka tre poäng så krävs det att Chelsea fortsätter att göra en enastående defensiv insats som man gjort mot slutet. Då blir det inte svårt för londonklubben att plocka sin 32a poäng efter 13 matcher.

Manchester United 

Manchester United har haft det betydligt tuffare än Chelsea. Man har 17 poäng efter 12 spelade matcher och ett målsnitt på -1 vilket är en enorm underprestation. Man har precis värvat Michael Carrick som tränare efter att ha sparkat Ole-Gunnar Solkjaer. Det ska bli mycket intressant att se hur man väljer att spela under Carrick. Man har under sina fem senaste matcher i Premier League förlorat fyra av fem matcher varav en vinst som kom mot Tottenham på bortaplan efter att ha vunnit med 0-3. Man har en skadelista som är lång och på den hittar vi Raphaël Varane, Paul Pogba, Edinson Cavani följt av Harry Maguire som är avstängd. Mason Greenwood saknas med samtidigt som Fred och Luke Shaw är tveksamma. En mycket tuff uppgift väntar för bortalaget.

Speltips 28/11 Chelsea – Manchester United | Premier League

Motivering till speltipset

Inför detta möte så har vi Chelsea som en klar favorit samtidigt som det är turbulent omkring Manchester United. Detta möte känns faktiskt förutsägbart och därför väljer vi att spela på det självklara spelet, nämligen en Chelsea vinst som ger 1,57 gånger insatsen. Vi ser fram emot detta möte och önskar er alla som ryggar ett stort lycka till.

Speltips 28/11 Chelsea – Manchester United | Premier League

Chelsea vinst | 1,57 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar