Svenska Betting Tips 2020
Thursday, 28 January 2021
Home / Speltips / Speltips 28/11 Sassuolo – Inter | Serie A 
Speltips 28/11 Sassuolo - Inter | Serie A 

Speltips 28/11 Sassuolo – Inter | Serie A 

Inga kommentarer

Speltips 28/11 Sassuolo – Inter | Serie A
Det kanske största utropstecknet i Serie A kan vara Sassuolo som har överpresterat mot allas förväntningar. Sassuolo går som tåget och tar emot Inter på lördagen.

Sassuolo har gjort det mycket bra under säsongen hittills och har lyckats efter åtta omgångar ställa sig på en andraplats i Serie A, endast två poäng bakom ligaledarna AC Milan. Med ett försprång på tre poäng tar man emot Inter på hemmaplan under lördagen och en mycket intressant match väntar. Inter blir en mycket bra värdemätare för ett lag som Sassuolo och framför allt tränaren De Zerbi som ligger bakom framgången. Man slog senast hemmastarka Hellas Verona på bortaplan med 0-2 och Sassuolo går från klarhet till klarhet. Man har inga stora namn i truppen utöver Berardi och Chiriches som är de mest erfarna utöver ex. Milanspelaren Manuel Locatelli som trots sin ringa ålder har hunnit spela 4-5 säsonger i Serie A. Sassuolo har under sina sex senaste matcher vunnit tre och spelat oavgjort tre gången. Man har gjort 16 mål och släppt in 8 mål under dessa matcher, vilket är ett mycket bra facit.

Inter har svängt rejält i sina matcher och ligger ofta under och tvingas att vända på matcherna, vilket man faktiskt lyckats göra ett flertal gånger. Dock så blev Champions League-matchen mot Real Madrid en allt för tuff uppgift för Inter att vända efter att man låg under med 0-2 och fått Vidal utvisad. Andrea Conte har stor press på sig och fortsätter han att förlora matcher så finns det stor sannolikhet till att man gör sig av med honom. Man står dock på en femteplats i ligan på 15 poäng, vilket är helt okej med tanke på att man endast har fem poäng upp till toppen. Men det är trots allt en underprestation från Inter och Contes Sida med tanke på att man har pratat om att det här kommer att bli Inters säsong. Huruvida man tar sig an Sassuolo på bortaplan återstår att se, men att matchen inte blir helt lätt är en sak som är säker.

Speltips 28/11 Sassuolo – Inter | Serie A 

Speltips | Slutresultat 1X | 2,15 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en toppmatch framför oss där Sassuolo just nu spelar en extraordinär fotboll samtidigt som Inter inte når upp till förväntningarna. Faktum är att Inter ofta har svårt mot Sassuolo och har endast vunnit en av sina sex senaste matcher mot Sassuolo medan Sassuolo har vunnit tre utav dessa varav två oavgjorda matcher. Ett formstarkt Sassuolo och 2,15 gånger pengarna för 1X är helgens bästa tips. Kör hårt!

Matchen startar 15:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Dela artikeln

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked