Svenska Betting Tips 2020
Sunday, 27 September 2020
Home / Speltips / Speltips 29/8 Arsenal – Liverpool | Community Shield titelmatch
Speltips 29/8 Arsenal - Liverpool | Community Shield titelmatch

Speltips 29/8 Arsenal – Liverpool | Community Shield titelmatch

Inga kommentarer

Speltips 29/8 Arsenal – Liverpool | Community Shield titelmatch 
Det är dags för det prestigefyllda mötet som är ett enkelmöte i en match om en titel. Det är inga mindre än ligavinnarna som ställs mot cupvinnarna Arsenal. En spännande och en match med högt underhållningsvärde är vad vi har framför oss.

Arsenal har inte haft någon enkel säsong. Man lyckades tyvärr inte ta en Champions League-plats i år heller och faktiskt heller ingen Europa League-plats via ligatabellen utan man ställdes i en cupfinal mot Chelsea som man lyckades vinna och blev därefter tilldelad en plats i Europa League. Det har varit en turbulent säsong för Arsenal där Torreira, Özil och Dani Ceballos har inte lyckats växa i rollerna som nyckelspelare, som det varit en hel del snack om. Nu ställs man i ett prestigemöte mot ligavinnarna Liverpool som haft en extremt bra säsong, i varje fall inom de brittiska öarna. Ska Arsenal lyckas ta sig vidare så gäller det att Coach Arteta lyckas se till att få sina mannar att göra en toppmatch.

Liverpool har haft en otroligt stark säsong och har lyckats att vinna Premier League med marginal. Något som är mycket ovanligt i en liga som annars brukar vara extremt jämn och man kan sällan med fler än tre omgångar kvar titulera sig som mästare. Nu har Klopps lagbygge verkligen gett avtryck i även titelskåpet och vi har sannolikt en till titel i detta möte då man kliver in på plan som klara favoriter. Dock så ska det läggas till att uppehållet från mars har lett till en hel del schemaändringar som har påverkat prestationer, individuellt och även lagmässigt med tanke på hur det gått i ligaspelet, Champions League och Europa League sett till antalet skrällar. 

Speltips 29/8 Arsenal – Liverpool | Community Shield titelmatch 

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Liverpool vinst (1,72 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Liverpool kliver in i den här matchen som klara favoriter, vilket är helt förståeligt. Med tanke på spetskompetensen och kvalitén på samtliga delar av plan, offensivt som defensivt, så tror vi att man vinner matchen under 90 minuter. Det finns självklart alltid en risk i att Arsenal har flytet med sig, men med tanke på att det är 1,72 gånger pengarna på Liverpool efter en så pass stark säsong så vill vi starkt rekommendera detta spel.

Matchen startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Dela artikeln

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked