Svenska Betting Tips 2020
Wednesday, 2 December 2020
Home / Speltips / Speltips 3/10 Udinese – Roma | Italienska Serie A
Speltips 3/10 Udinese - Roma | Italienska Serie A

Speltips 3/10 Udinese – Roma | Italienska Serie A

Inga kommentarer

Speltips 3/10 Udinese – Roma | Italienska Serie A
Det är dags för ytterligare ett möte i Serie A där formsvaga Udinese tar emot Roma i en match som blir viktig för bägge lagen som ännu inte vunnit någon match den här säsongen.

Udinese har ännu inte plockat någon trepoängare under årets upplaga av Serie A. Faktum är att man har två raka förluster och fick se sig senast besegras av nykomlingarna Spezia som tog sin första trepoängare den här säsongen, vilket även är deras första trepoängare i Serie A genom hela klubbens historia. Detta är ett otroligt svagt facit av Udinese som redan har startat säsongen i uppförsbacke. Ska man lyckas slå Roma under lördagskvällen så gäller det att man nyttjar Roma som är svaga på att försvara sig mot kontringar. Udinese har ett betydligt bättre lag än vad deras resultat visar och man har absolut chans till en poäng eller tre under den här matchen.

Roma fick med sig ett oavgjort resultat i inledningen av säsongen mot Hellas Verona, men tappade sin poäng och matchen fick skrivas 3-0 till Hellas Veronas favör efter att Roma tagit ut en oregistrerad spelare. En otrolig tung inledning. Dock så spelade man stundtals bra senast mot Juventus i en match som slutade 2-2. Man hade en 2-1 ledning samt ett rött kort på Juventus men Ronaldo lyckades i vanlig ordning få nätet att rassla och kunde genom ett nickmål se till att matchen slutade 2-2, otroligt jobbigt för Roma i efterhand men på förhand så var Juventus favorittippade och man får då betrakta en poäng mot Juventus som en klar godkänd insats. Nu ställs man mot ett betydligt svagare Udinese och för att plocka tre poäng i den här matchen så gäller det att man sätter sina lägen, för man kunde skapa en hel del mot Juve senast, men avsluten var allt för trubbiga.

Speltips 3/10 Udinese – Roma | Italienska Serie A

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Halvtidsresultat – Roma (2,15 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en spännande match framför oss där Udinese har stor press på sig med tanke på förlusten senast mot Spezia. Nu ställs man mot Roma på egen hemmaborg och förväntas plocka minst en poäng mot ett skadedrabbat Roma. Dock så har Roma en stor bredd på sin trupp och vi kan förvänta oss många lägen för bortalaget. Lyckas man vässa till sig i sina skott så kan man mycket väl ta en tidig ledning. Med tanke på prestationen mot Juventus så väljer vi att spela på halvtidsresultat där Roma leder – 2,15 gånger pengarna, ett givet val!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Dela artikeln
Tagged with:

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked