Speltips 6/3 Juventus – Lazio | Serie A

Speltips 6/3 Juventus - Lazio | Serie A

Speltips 6/3 Juventus – Lazio | Serie A
Vi har en toppmatch framför oss återigen under lördagskvällen där Juventus tar emot Lazio i en match som är mycket viktig för bägge lagen.

Juventus har haft en, på många sätt, en turbulent säsong. Just nu står man på en tredjeplats med tio poäng bakom ligaledaren Inter. Dock så har man en match mindre spelad och behöver plocka en trepoängare i detta möte för att kunna minska avståndet. Man befinner sig inte i någon toppform för tillfället men lyckas ändå plocka poäng utan att förlora. Man har ett mycket svårt möte framför sig mot Lazio i ett möte där man går för tre poäng och inget annat. Nyckelspelarna som saknas för Juventus är Dybala, Chiellini, Bonucci, Arthur och Bentancur och det kommer att med all säkerhet bli en tuff match för hemmalaget som inte imponerar spelmässigt trots att man vinner större delen av sina matcher. Man har haft en del problem offensivt under delar av säsongen och man behöver se till att få igång Cristiano Ronaldo. Lazio kommer bevaka stjärnan hårt under detta möte och för Juventus del gäller det att kunna variera sitt anfallsspel, som man brukar göra när det väl går bra för laget. Det ska bli mycket intressant att se hur Pirlo tar sig an Simone Inzaghis Lazio under lördagskvällen.

Lazio har en helt okej form i dagsläget men befinner sig på en sjundeplats med 43 poäng och behöver 49 poäng för att kunna nå fjärdeplatsen som är ockuperad av Atalanta för tillfället. Man har höga toppar och djupa dalar sett till de prestationer man gjort och det är dags att man höjer sig under de sista 14 matcherna. Man vill framför allt inte vara sämre än ärkerivalen Roma och kommer göra en del värvningar under sommaren för att förstärka de defensiva delarna av laget. Offensivt sett så blomstrar man med Felipe Caicedo, Immobile, Luis Alberto och Correa. Man har kunnat förlita sig på att det offensiva spelet har varit mycket betryggande men under de senaste matcherna så har man haft svårt att hitta rätt och har åkt på en del tunga förluster och blivit nollade dessutom. En vinst mot Juventus kan innebära en vändning för de ljusblå från Rom och man kommer helt klart att gå för en vinst med tanke på att Juventus har varit skakiga på sistone. Vi ser fram emot Lazios reaktion mot Juventus på bortaplan.

Speltips 6/3 Juventus – Lazio | Serie A

Speltips | Dubbelchans – X2 | 1,96 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Det här är en match som kan sluta precis hur som helst. Inget av lagen är superstabila för tillfället och vi har sett bägge lagen göra en del svängiga insatser och vi kan ha en sådan framför oss även under detta möte. Slutresultat X/2 ger 1,96 gånger insatsen och vi passar på att placera ett spel på detta. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar