Svenska Betting Tips 2020
Wednesday, 2 December 2020
Home / Speltips / Speltips 7/11 Paris Saint Germain – Rennes | Ligue 1
Speltips 7/11 Paris Saint Germain - Rennes | Ligue 1

Speltips 7/11 Paris Saint Germain – Rennes | Ligue 1

Inga kommentarer

Speltips 7/11 Paris Saint Germain – Rennes | Ligue 1
Lördagens match inkluderer ett PSG som ställs mot Rennes utan Neymar och Mbappé på plan. Efter ett tight schema och avbräck på sina två viktiga spelare så är det dags för ligamästarna att ta emot Rennes.

Paris SG är definitivt nedtonat utan Neymar och Mbappé. Neymar har en ljumsskada och PSG får klara sig utan honom enligt beräkningar tills slutet på november. För Kylian Mbappés det så har han en muskelskada och förväntas vara borta ett par veckor. Utöver dessa skador så har man Verratti skadad, Icardi, Bernat och Draxler vilket är tungt för PSG, som trots allt ändå kan ställa upp med en bra trupp. Man tog en tidigt ledning i veckans CL-gruppspelsmöte mot RB Leipzig som lyckades vända 0-1 till 2-1. Nu ställs man mot Rennes som är ligatrea och endast tre poäng bakom PSG. Detta är ett möte som PSG ska kunna plocka hem sina tre poäng på men med tanke på skadorna så anses man inte ha ett lika stort favoritskap som man brukar. Det återstår att se hur PSG tacklar sig igenom detta och de närmaste mötena utan sina stjärnor.

Rennes har lyckats imponera i år. Man står på en tredjeplats på 18 poäng och behöver en vinst i detta möte för att ställa sig på samma poäng som PSG. Dock så befinner man sig i en formsvacka och har endast vunnit en av sina fem senaste matcher. I Champions League i veckan åkte man på en förlust mot Chelsea med 3-0 på bortaplan vilket är ett tufft resultat att ta med sig in till den här matchen. Dock så ligger all press på PSG som behöver klara sig utan Neymar och Mbappé vilket ger Rennes bra förutsättningar att plocka poäng i detta möte. Dock så behöver man hitta rätt igen och se till att leverera i det offensiva spelet som man gjorde inledningsvis på säsongen. En mycket tuff match väntar på bortaplan mot ett PSG som har stark form, bortsett från veckans CL-möte. Kanske kan Neymars och Mbappés frånvaro bädda för en skräll?

Speltips 7/11 Paris Saint Germain – Rennes | Ligue 1

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Dubbelchans – X2 (3,20 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en spännande match framför oss där vi tror allt kan hända. Vi fick i veckan bevittna PSGs stora problem utan sina två stora stjärnor och mot ett hungrigt Rennes så tror vi att detta bäddar för skräll. Vi tror att matchen slutar oavgjort eller vinst för Rennes del, och 3,20 för pengarna när ligaettan möter ligatrean är allt för högt för att inte spela på med tanke på förutsättningarna. Vi ser fram emot en härlig match och framför allt ett stort lycka till, till alla!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Dela artikeln

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked