Svenska Betting Tips 2020
Wednesday, 2 December 2020
Home / Speltips / Speltips 8/11 Man City – Liverpool | Premier League
Speltips 8/11 Man City - Liverpool | Premier League

Speltips 8/11 Man City – Liverpool | Premier League

Inga kommentarer

Speltips 8/11 Man City – Liverpool | Premier League
Vi ser fram emot veckans kanske bästa match spelas på söndag där Manchester City tar emot ligaledarna Liverpool.

Manchester City står under stor press när man tar emot Liverpool under söndagen. Liverpool står på en andraplats i ligan på målsillnad, i skrivande stund. Samtidigt så står City på en 11e plats med 11 poäng, vilket är riktigt svagt för ett lag av Manchester Citys kaliber. Man har en bra trupp, en bra tränare, samt en ekonomi i klubben som ska ta laget åtminstone till en topp-3 placering. Dock så har man hittat en bättre form mot slutet och har inte förlorat någon av sina nio senaste matcher. Man har under dessa matcher endast ett oavgjort resultat i 1-1 matchen mot West Ham på bortaplan. Nu tar man emot ett betydligt starkare Liverpool som dock är skadedrabbat. Det ska bli intressant att se hur Guardiola tacklar den här uppgiften. Vi kan förvänta oss ett City som vanligt spelar med sitt inarbetade possessionspel. Utmaningen blir att ligga lågt mot Liverpool och spela sig igenom Liverpools första och andrapress i uppspelsfasen. Klarar man av det så är vi säkra på en City-seger.

Liverpool rullar som tåget trots att man är skadedrabbade. Van Dijk, och Thiago är nyckelspelarna som väntas missa matchen. Dock så kan även Matip missa den eftersom att han är i riskzonen, vilket återstår att se. Man har en mycket bra form och har vänt en tyngre period där man spelade tre matcher utan vinst. Just nu har man fem raka segrar och man har under dessa matcherna gjort 12 mål och endast släppt in två mål, vilket är mycket bra med tanke på hur skadedrabbade Klopps backlinje har varit. Liverpool åker till Manchester för att plocka tre poäng och det ska bli mycket intressant att se om man lyckas störa Citys uppspelsfas med sin höga press. Lyckas man stressa Guardiolas backlinje så kommer troligtvis Liverpool plocka tre poäng.

Speltips 8/11 Man City – Liverpool | Premier League

Speltips | Liverpool vinst | 3,45 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket spännande match framför oss och som vi har skrivit så ligger mycket av matchen i just Citys uppspel och Liverpools presspel. Den som lyckas bäst i detta sammanhang kommer att plocka tre poäng. Liverpool spelar alltid i ett högt tempo till skillnad från City och vi kan därav vänta oss en spektakulär match med mycket skapade chanser. När ligamästarna och ligatvåan med en mycket stark form ger 3,45 gånger pengarna så kan vi bara inte bortse från att spela en rak tvåa. Ett mycket spelvärt tips sett till oddset. Lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Dela artikeln

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked