Svenska Betting Tips 2020
Sunday, 27 September 2020
Home / Speltips / Speltips 8/9 Sverige – Portugal | Landskamp Nations League
Speltips 8/9 Sverige - Portugal | Landskamp Nations League

Speltips 8/9 Sverige – Portugal | Landskamp Nations League

Inga kommentarer

Speltips 8/9 Sverige – Portugal | Landskamp Nations League 
Det är dags för ytterligare en match i Nations League A, grupp två. Sverige ställs den här gången mot Portugal. Gruppen består av Sverige, Portugal, Frankrike och Kroatien. 

Sverige har en riktigt intressant trupp med sig in i Nations League. En salig blandning av kreativitet, hunger och rutin ställs mot EM-mästarna Portugal. En tuff match väntar för Sverige, men man har överraskat förr. Det svenska landslaget har mycket kreativitet längst fram på plan och där är det Robin Quaison, Alexander Isak och Kulusevski som ska stå för showen. Kulusevski är kanske ett ännu större uttropstecken än Alexander Isak då svensk-makedonen har haft en otrolig säsong i sitt Parma och kommer att bli viktig för blågult framöver. Nu gäller det att Janne Andersson ser till att hålla koll på Portugals snabba kontringar för att istället straffa portugiserna genom en hög press, vilket heller inte blir helt lätt.

Portugal har likväl en mycket stark trupp och i sina bra dagar så kan de slå vilket lag som helst. Cristiano Ronaldo är givetvis den stora stjärnan och en spelare som blir intressant att följa i portugals landslag utöver Ronaldo blir Joao Felix som haft en grym säsong i sitt Atletico Madrid. Ungtuppen har visat att han är en världsspelare och har enorm hög nivå på sin kreativitet med boll och även speluppfattning. Om Portugal ska kunna slå Sverige så räcker det att antingen Joao Felix eller Cristiano Ronaldo har en bra dag på jobbet. Dock så förlitar laget sig allt för mycket på Ronaldo. Om Joao Felix kan avlasta den portugisiske kapteten återstår att se.

Speltips 8/9 Sverige – Portugal | Landskamp Nations League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Över 2.5 mål (2,10 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering 
Vi har en riktigt spännande match framför oss. Det är många tekniskt begåvade spelare som kan göra mycket på egen hand och vi väljer att spela över 2,5 mål i matchen då Portugal som ofta styr matcherna har matcher som förblir målrika. I de senaste två matcherna mellan dessa lagen så har det blivit 3-2 till Portugal och senast 3-2 till Sverige. En grym match väntar!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Dela artikeln

0 Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked