Svenska Betting Tips 2020
Sunday, 5 July 2020
Home / Spel på faktura

Spel på faktura

Spel på faktura

I denna guide tänkte vi ta upp det här med att spela på faktura och hur man gör. Först och främst kan vi endast rekommendera spel via faktura om man har råd att förlora pengarna. Det ska inte vara en nödlösning utan mer som ett smidigt alternativ att få hem en faktura istället. Även betalning på mobilfakturan finns i många fall. Detta alternativ kan underlätta i många fall då man exempel inte har sitt kort tillgängligt eller man är för lat för att slå in alla kortuppgifter. Men sen finns det en hel del som föredrar att få hem en faktura varje månad. En smaksak!

Det finns en hel del spelbolag som nu erbjuder faktura som en betalningsmöjlighet på sina sidor. Detta för att kunna erbjuda så många olika alternativ som möjligt för sina kunder. Att spela på faktura fungerar precis som att köpa ett par skor eller en skjorta via en webbutik som använder exempel Klarna som betalningsmedel. Konstigare än så är det inte!

De kreditbolagen som är vanligast i Sverige för spel på faktura är Zimpler, PugglePay, Paylevo och Siru Mobile men det finns såklart andra också. Dessa är kända och ska fungera bra att använda men ändå viktigt att läsa igenom villkor så att man inte missar något.

Bra att tänka på

Vid spel på faktura så tillkommer nästan alltid en administrativ avgift vilket varierar hos de olika kreditbolagen. Oftast ligger avgiften man får betala på ca 29kr. Dessutom kan det tillkomma ytterligare avgifter beroende på om man betalar fakturan direkt eller delbetalar den. Betalar man i tid och hela beloppet så brukar ingen avgift läggas på förutom den administrativa avgiften. Väljer man att delbetala fakturan så kan det tillkomma ränta som kan bli rätt mycket. Väldigt viktigt att kolla avtal och villkor innan man väljer att spela på faktura.

Dela Speltips
Tagged with: